«Тепер і в сусіднє селище не з’їздиш»

транспорт2Іван Сироватко, мешканець села Зелена Поляна (Коропський район), розповів «Чернігівщині» про нинішні особливості подорожування до одного з найближчих населених пунктів.

– Раніше до Києва було простіше дістатися, аніж сьогодні до Понорниці. Я виходив на трасу, сідав у автобус і їхав у столицю. І міг ще там, щоб у той же день додому повернутися, годин зо 3 у сестри в гостях посидіти, – розповів він.

Ось так дідусь порівнює поїздку до столиці за 270 км з відвідуванням сусіднього селища, що розкинулось всього за 6 км на автошляху Т 2519: Холми – Понорниця – Оболоння.

За словами Анни Іванівни, дружини пана Сироватка, нині розклад руху автобусів («Атюша – Чернігів», «Короп – Понорниця») на цьому шляху настільки незручний, що за якоюсь довідкою у селищну раду можна їздити… тиждень.

Адже атюшинський ходить всього двічі на тиждень і приїздить у Понорницю о пів на шосту ранку, а коропський – двічі на день, але час між прибуттям у центр селища і відправленням звідти складає лише кілька годин, за які 77-літній пенсіонерці не сила вправитися вирішити всі свої питання.

Ігор СТАХ, «Чернігівщина»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?